Pachový ohradník ZOOSTOP 40g

Kód: 29/88981
152 Kč 125,62 Kč bez DPH
Skladem (>5 ks)
Můžeme doručit do:
23.4.2024

Detailní informace

Detailní popis produktu

Pachový ohradník ZOOSTOP 40g - slouží k odpuzování volně žijící zvěře, plní funkci tzv. pachového ohradníku. Obsahuje silně páchnoucí složku, která připomíná zápach lidského potu. Při jeho aplikaci na půdách domů, kůlnách,ale i motorovém prostoru automobilů brání škodám a dalším nepříjemnostem vzniklým přítomností kun.
Při jeho aplikaci podél silnic a dálnic brání častým kolizím zvířat s dopravními prostředky. 
Může sloužit též pro ochranu polních kultur a jiných ploch, kde přístup volně žijící zvěře není žádoucí.
Upozornění: Prostředek nepříjemně zapáchá, proto se nedoporučuje aplikovat do obytných místností. 
Nedoporučuje se použití v ochranném vodním pásmu.

Návod k použití 40g: Výrobek se aplikuje přímo na půdách domů či kůlnách, tzn. po otevření uzávěru se položí kelímek na zem či místa nad zemí, případně se nanáší na předem připravené dřevěné sloupky. 
Doporučená vzdálenost je 3-6m od sebe. Nanáší se v malých dávkách velikosti lískového oříšku.Výrobek je též možné aplikovat na proužky z textilu, kousky z pur pěny a podobného materiálu, které z důvodu prodloužení účinnosti je vhodné umístit do proděravěné PET láhve, igelitového sáčku, atd. Pro zamezení škody vznikajících v motorovém prostoru automobilů vlivem působení kun, je vhodné umístit otevřený kelímek na podlahu pod motorový prostor, tak aby nedošlo k převržení. V případě potřeby automobilu se kelímek odstraní, uzavře a je k dispozici pro další použití. Účinnost aplikovaného výrobku je 3-4 měsíce.
Jedno 40g balení ochrání plochu 1600m2 po celou dobu vegetační sezóny.

Doplňkové parametry

Kategorie: Pasti a návnady
Hmotnost: 0.045 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: